35% попуст на третман за ДИСКУСХЕРНИЈА (комбинација од електро терапија, ултразвучна терапија и кинезитерапија) со времетраење од 60 мин. Добијте го третманот за цена од 390 денари.

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...