38% попуст на третман за спондилоза (комбинација од електро терапија, ултразвучна терапија, масажа и кинезитерапија) со времетраење од 60 минути. Добијте го третманот за цена од 490 денари.

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...