40% попуст на третман за спондилоза (комбинација од електро терапија, масажа и кинезитерапија) со времетраење од 60 минути. Добијте го третманот за цена од 590 денари.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (75)

Понуда која е во тек...