41% попуст на снимање со магнетна резонанца + консултација по неверојатна цена од 5300 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (273)

Понуда која е во тек...