42% попуст на третман за спондилоза (комбинација од електро терапија, масажа и кинезитерапија) со времетраење од 60 минути. Добијте го третманот за цена од 690 денари.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...