45% ПОПУСТ специјалистички преглед по интерна медицина + ЕКГ + Ехо кардиографија (ехо на срце) + ехо на тироидна жлезда + доплер на крвни садови на врат + специјалистички извештај со препорака за терапија и контрола до 30 дена.

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Вита Мед

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...