45% попуст на снимање со компјутерска томографија + консултација по неверојатна цена од 4490 ден.

- PRILEP- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (89)

Понуда која е во тек...