50% ПОПУСТ на комплетен офталмолошки преглед и одредување диоптрија на наочари во очна оптика Геталдус со најсовремени методи и апарати.

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Очна Оптика Геталдус

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...