50% попуст на компјутерски преглед на стопало, во вредност од 850 денари, по цена на попуст од 425 денари.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Оскар – лек подологија

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...