50% попуст на спирометрија со бронодилатор тест за дијагноза на астма,ЕКГ,ХОББ,нарушување на белодробна функција кај пушачи,дијагностицирање на хронични состојби како ЕМФИЗЕМ,хроничен бронхит,намален витален капацитет и други белодробни заболувања.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Азура

« Сите попусти (311)

Понуда која е во тек...