52% ПОПУСТ за лекување и превенција на ОСТЕОПОРОЗА . Пакетот вклучува 5 третмани и консултација.

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Ласер Мед

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...