58% ПОПУСТ на консултација со Атлас специјалист, преглед за положбата на атласот, масажа на цело тело со акцент на првиот вратен пршлен-атласот во вредност од 1800 по цена од 750 денари.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Атлас релакс центар

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...