61% ПОПУСТ на Специјалистички преглед + ЕКГ + Ехо на црн дроб + Жолчка + Панкреас + Слезина +Абдоменална аорта + Бубрези + Мокрачна бешика + Простата кај мажи со рест урина, лекарски извештај и контрола до 30 дена.

- KAVADARCI- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Вита Мед

« Сите попусти (324)

Понуда која е во тек...