Голем ефект за срцето и крвниот притисок (Магнет + Електротерапија + Ултразвук)

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (48)

Понуда која е во тек...