Не е само естетика во прашање! Со ваучер од 500 ден добивате бесплатен компетен специјалистички ортодонски преглед кај возрасни за правилен третман на комбинирани ортодонски-протетски аномалии вклучувајќи и преглед за Темпоромандибуларна дисфункција.

- PRILEP- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

Поликлиника Благоевски

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...