ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 3500 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (273)

Понуда која е во тек...