ПРОМОТИВНО, десетдневен пакет на физикална терапија и медицинска рехабилитација од 7000 ден,за само 5000 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...