Смирување на воспалени процеси и отстранување на отоци (Ласер + Електротерапија + Ултразвук)

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (64)

Понуда која е во тек...