Со ваучер од 300 денари, добивате попуст на поставување на фиксни протези -метал керамика во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 14 500 по цена од 12 000.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

УСКЦ ПЗУ Проф Д-р Бојо Андрески

« Сите попусти (89)

Понуда која е во тек...