Со ваучер од 350 денари, добивате 50% попуст на терапија за парадентоза во престижниот универзитетски стоматолошки центар Проф-Др Бојо Андрески. Со реална цена од 3000 по цена од 1500.

- OHRID- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

УСКЦ ПЗУ Проф Д-р Бојо Андрески

« Сите попусти (663)

Понуда која е во тек...