Точна прогноза за женскиот стерилитет (HSG – HISTEROSALPINGOGRAFIJA)

- STRUMICA- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

« Сите попусти (195)

Понуда која е во тек...