Депилација со топол восок на цели нозе со препони + гратис депилација на надусници во Салон за убавина "ЛОТОС ЕМ" на 46 % попуст од 480 ден. за само 310 ден.

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

« Сите попусти (777)

Понуда која е во тек...