Медицинска масажа, ароматерапија, мобилизација, киропрактика

- SKOPJE- групни намалувања, групни понуди и попусти на едно место

61% попуст или само 390 ден. за медицинска масажа на цело тело + ароматерапија + мобилизација и киропрактика во Центар за рехабилитација „Св. Јован"

« Сите попусти (810)

Понудата е успешна!