Вчитување на попусти...

Не биди луд (а)!

Зошто да добивате 30 e-mail дневно од сите можни веб страни за групни попусти кога можете сите групни попусти да ги добивате во еден единствен email?! ?! Претплати се на SitePopusti.mk newsletter и размази се ⇒

Добивај само 1-e-mail дневно за сите попусти!

Сите Попусти

Сите Групни попусти (50%-90%) во Стругa - на едно место!

На врвот Главни Дополнителни Мапа
Моментално нема активни групни понуди во оваа категорија во Стругa.
Проверете ги другите категории со групни попусти!
Портал

Главни групни попусти во Стругa

Цена Попуст Продадено
РИБНА ДАСКА (РАЖНИЧИ ОД ПЛАШИЦА, БЕЛВИЦА, ПАСТРМКА, КРАП, ЌОФТЕ СО ИКРА) МАКАЛА, КОМПИР, ПОГАЧА + ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1990ДЕН.

* РИБНА ДАСКА: ** 1 КИЛОГРАМ ПИКАНТНИ РАЖНИЧИ ОД ПЛАШИЦА ** 600 ГРАМА БЕЛВИЦА ** 600 ГРАМА ПАСТРМКА ** 800 ГРАМА КРАП ** 350 ГРАМА ЌОФТЕ СО ИКРА * ТРИ ВРСТИ МАКАЛА * КОМПИР * ПОГАЧА СО ЛУК И ЗАЧИНИ * ШИШЕ ВИНО 0,75Л. РОЗЕ, МУСКАТ ИЛИ ВРАНЕЦ * ДЕСЕРТ

1990 ден
3000 ден
34% Понудата е успешна!
RTG на бели дробови и срце

ПЗУ Поликлиника Мед-Х Дијагностика

1500 ден
2000 ден
25% Понудата е успешна!
Портал

Додатни активни групни попусти во Стругa

Цена Попуст Продадено
НЕОДОЛИВА ПОНУДА ВО РИБЕН РЕСТОРАН ЕЗЕРСКИ РАЈ РАДОЖДА! АПЕРИТИВ ПО ИЗБОР, СЕЗОНСКА САЛАТА, ПОРЦИЈА МАВРОВСКА ПАСТРМКА, КОМПИР САЛАТА, ЛЕБ, МАКАЛО, ЧАША ВИНО И ДЕСЕРТ ЗА САМО 700ДЕН.

* АПЕРИТИВ ПО ИЗБОР: ЖОЛТА РАКИЈА, МАСТИКА ИЛИ УЗО * СЕЗОНСКА САЛАТА * ПОРЦИЈА МАВРОВСКА ПАСТРМКА * КОМПИР САЛАТА, ЛИМОН * ЛЕБ, МАКАЛО * ЧАША НАЛИВНО БЕЛО ВИНО * ДЕСЕРТ

700 ден
1000 ден
30% 6Понудата е успешна!
ФАМИЛИЈАРЕН РУЧЕК ЗА 4 ЛИЦА! ПРЖЕН КРАП, ДОМАШЕН ЛЕБ, МАКАЛО, ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК, ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1480ДЕН.

* ПРЖЕН КРАП (2 ~ 2.5 кг.) * ДОМАШЕН ЛЕБ * МАКАЛО * ГАРНИР КОМПИР СО ЗЕЛЕНЧУК * ШИШЕ ВИНО 0,75Л. ВРАНЕЦ , МУСКАТ ИЛИ МАКЕДОСНКО БЕЛО * ДЕСЕРТ

1480 ден
2900 ден
49% 5Понудата е успешна!
ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН РАДОЖДАНСКИ НАЧИН, МАКАЛО, ПЕКАРСКИ КОМПИР, ГАРНИР ЗЕЛЕНЧУК + ШИШЕ ВИНО 0,75Л. И ДЕСЕРТ ВО ВИЛА РАДОЖДА - СТРУГА ЗА САМО 1450ДЕН.

* ЕДЕН КИЛОГРАМ ТРЕСЕНА ПАСТРМКА НА ТРАДИЦИОНАЛЕН РАДОЖДАНСКИ НАЧИН * ПЕКАРСКИ КОМПИР * ГАРНИР ЗЕЛЕНЧУК * МАКАЛО * ЛЕБ * ШИШЕ ВИНО 0,75Л. МУСКАТ/ВРАНЕЦ * ДЕСЕРТ ДОМАШЕН КОЛАЧ

1450 ден
2500 ден
42% Понудата е успешна!
830 ден
1000 ден
17% Понуда која е во тек...
5940 ден
9000 ден
34% Понуда која е во тек...
425 ден
850 ден
50% Понуда која е во тек...
500 ден
1000 ден
50% Понуда која е во тек...
800 ден
1000 ден
20% Понуда која е во тек...
750 ден
1800 ден
58% Понуда која е во тек...
950 ден
1190 ден
20% Понуда која е во тек...
3500 ден
5000 ден
30% Понуда која е во тек...
37000 ден
43000 ден
14% Понуда која е во тек...
990 ден
1500 ден
34% Понуда која е во тек...
990 ден
1500 ден
34% Понуда која е во тек...
990 ден
1800 ден
45% Понуда која е во тек...
290 ден
400 ден
28% Понуда која е во тек...
290 ден
400 ден
28% Понуда која е во тек...
400 ден
500 ден
20% Понуда која е во тек...
4490 ден
8100 ден
45% Понуда која е во тек...
160 ден
200 ден
20% Понуда која е во тек...
90 ден
150 ден
40% Понуда која е во тек...
Анти Миг, масло 10мл.

Пантер факс

220 ден
300 ден
27% Понуда која е во тек...
Масло од еукалиптус

Пантер факс

220 ден
300 ден
27% Понуда која е во тек...
масло од оригано

Пантер факс

255 ден
300 ден
15% Понуда која е во тек...
340 ден
500 ден
32% Понуда која е во тек...
830 ден
1000 ден
17% Понуда која е во тек...
1125 ден
1350 ден
17% Понуда која е во тек...
1990 ден
2300 ден
13% Понуда која е во тек...
CRILIN women’s

Пантер факс

1900 ден
2200 ден
14% Понуда која е во тек...
1900 ден
2200 ден
14% Понуда која е во тек...
ХОНИМУН (Honeymoon)

Пантер факс

1440 ден
1600 ден
10% Понуда која е во тек...
140 ден
400 ден
65% Понуда која е во тек...
600 ден
940 ден
36% Понуда која е во тек...
690 ден
1200 ден
43% Понуда која е во тек...
4800 ден
6000 ден
20% Понуда која е во тек...
4400 ден
5500 ден
20% Понуда која е во тек...
22000 ден
27500 ден
20% Понуда која е во тек...
1430 ден
1800 ден
21% Понуда која е во тек...
690 ден
1200 ден
43% Понуда која е во тек...
6200 ден
9000 ден
31% Понуда која е во тек...
990 ден
2750 ден
64% Понуда која е во тек...
195 ден
300 ден
35% Понуда која е во тек...
390 ден
590 ден
34% Понуда која е во тек...
1275 ден
1500 ден
15% Понуда која е во тек...
400 ден
1600 ден
75% Понуда која е во тек...
500 ден
1800 ден
72% Понуда која е во тек...
5000 ден
7000 ден
29% Понуда која е во тек...
600 ден
940 ден
36% Понуда која е во тек...
400 ден
700 ден
43% Понуда која е во тек...
1780 ден
1980 ден
10% Понуда која е во тек...
740 ден
825 ден
10% Понуда која е во тек...
740 ден
825 ден
10% Понуда која е во тек...
20% ПОПУСТ на Психолошко советување и Психотерапија

ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР "Младен Костиќ" АСПЕКТИ-Скопје

1200 ден
1500 ден
20% Понуда која е во тек...
3990 ден
6000 ден
34% Понуда која е во тек...
1580 ден
1980 ден
20% Понуда која е во тек...
890 ден
1400 ден
36% Понуда која е во тек...
500 ден
1500 ден
67% Понуда која е во тек...
1580 ден
1980 ден
20% Понуда која е во тек...
2070 ден
2590 ден
20% Понуда која е во тек...
910 ден
1140 ден
20% Понуда која е во тек...
вчитај уште попусти
Статистика
Вкупно групни понуди: 62
Просечен групни попуст: 31%
Вкупна дневна групна заштеда: 50875 ден
ТОП 10 на Facebook
1. Kupinapopust.mk 115329
2. Moemesto.mk 66894
3. Wow.mk 46438
4. Webklinika.mk 36244
5. Lapaj.mk 29170
6. Kelepur.mk 24588
7. Mkupon.com.mk 22480
8. VipPonuda.com 19877
9. Ekolektiva.mk 3712
10. Goshopping.mk 2067
Постани фан SitePopusti.mk
Прегледај ги активните групни понуди во Стругa и на мапата и провери кои групни понуди ти се во близина!
Партнери на Сите попусти портал – Обединување на сите веб страни за групни попусти во Македонија на едно место
Сите попусти на Facebook Сите попусти на Twitter Сите попусти на Google+